''With taste, on the road to 0% waste!''

Het doel van Crunchi is dat we samen alles uit onze zoete aardappelen halen.
Hierbij geloven we dat de basis van onze producten gewoon lekker moet zijn, maar willen we daarnaast ook nog eens vanuit een duurzaam oogpunt produceren. Daarom dragen we bij Crunchi de ambitie: ‘’With taste, on the road to zero waste!’’
Tijdens het produceren willen we zoveel mogelijk gebruiken en niks weggooien. Daarom zijn we volop bezig om nieuwe producten te ontwikkelen.
Op die manier willen bijdragen aan een duurzame voedselketen. In de toekomst gaan we dus leuke duurzame nieuwe producten introduceren, deze zullen op deze pagina worden weergegeven.
Stay tuned!
Sweet Potato Bier

Binnen Crunchi staat innovatie, duurzaamheid en lokaal hoog in het vaandel. Vandaar dat we in samenwerking met lokale brouwerij Opener te Dongen en met Jansen-dongen, een nieuwe batch van onze My Precious Sweet potato ale hebben mogen brouwen! Wij geloven dat het altijd duurzamer kan er streven hier dan ook naar. Deze zoete aardappel bierinnovatie is voortgekomen uit de vraag hoe we nog duurzamer met onze producten kunnen omgaan en foodwaste tegengaan. Daarbij willen we blijven verassen met heerlijke, kwalitatieve nieuwe innovaties. My precious Sweet potato ale is een perfecte combinatie van Beide!
Het is een uitzonderlijk en bijzonder blond biertje met een eigen karakter van frisbitter met een mooie troebelheid. Het biertje s allemansvriend met een aards en zoetig karakter van zoete aardappel en een frisse toon van hop.
Coming soon...

Wij bij Crunchi zijn erg vooruitstrevend in het vinden van mogelijkheden om geen ''afval'' te hebben. Er zijn namelijk zo veel mogelijkheden!

Ook nu zijn wij bezig met het bedenken en testen van nieuwe ideeën. Wat dit is? Dat is nog even het geheim van de chef! Wanneer dit naar buiten komt zullen we dit publiceren op deze pagina en op onze socials. Houdt ons dus goed in de gaten!