FJ7A1825-min

OVER ONS

We zijn in 2021 begonnen met dit unieke product. Het was niet altijd even makkelijk. Dit komt omdat de zoete aardappel een moeilijk te verwerken product is, maar door ons vertrouwen, passie en doorzettingsvermogen, dat achter dit product schuilt hebben iets moois kunnen neerzetten. We ondernemen vanuit een duurzaam oogpunt wat de basis is van onze drive.

Kennis maken? Neem contact met ons op!

MISSIE

Het doel van Crunchi is dat we samen alles uit onze zoete aardappelen halen. Hierbij geloven we dat de basis van onze producten gewoon lekker moet zijn, maar willen we daarnaast ook nog eens vanuit een duurzaam oogpunt produceren. Daarom dragen we bij Crunchi de ambitie ‘’With taste, on the road to zero waste!’’. Tijdens het produceren willen we zoveel mogelijk gebruiken en niks weggooien. Daarom zijn we volop bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Op die manier willen bijdragen aan een duurzame voedselketen. In de toekomst gaan we dus leuke duurzame nieuwe producten introduceren, dus stay tuned!

FJ7A1818-min

"WITH TASTE ON THE ROAD TO ZERO WASTE"

FJ7A1599-min

SWEET POTATO BEER

Binnen Crunchi staat innovatie, duurzaamheid en lokaal hoog in het vaandel. Vandaar dat we in samenwerking met lokale brouwerij Opener te Dongen en met Jansen-dongen, een nieuwe batch van onze My Precious Sweet Potato Ale hebben mogen brouwen! Wij geloven dat het altijd duurzamer kan er streven hier dan ook naar. Deze zoete aardappel bierinnovatie is voortgekomen uit de vraag hoe we nog duurzamer met onze producten kunnen omgaan en foodwaste tegengaan. Daarbij willen we blijven verassen met heerlijke, kwalitatieve en nieuwe innovaties. My Precious Sweet Potato Ale is een perfecte combinatie van beide!

Het is een uitzonderlijk en bijzonder blond biertje met een eigen karakter van frisbitter met een mooie troebelheid. Het biertje is allemansvriend met een aards en zoetig karakter van zoete aardappel en een frisse toon van hop.